Un pui la cuptor rapid, gustos si fara sa ne ocupam de el ..... :))
Am folosit o punga cu ierburi de Provence ( rozmarin, pătrunjel, cimbrișor, busuioc, măghiran, cimbru, oregano și leuștean.....).
incalziti cuptorul la 200°C.
Desfaceti punga, introduceti puiul si o parte din ierburi ( n-am pus totul, numai 2/3).
Amestecati usor, pentru ca puiul sa fie bine acoperit pe toate partile.
Adaugati 60 cl de apa si inchideti punga.
Dati la cuptor pentru 1h10 minute.
Deschideti sacul cu atentie, sa nu va opariti.
Scoateti puiul si sosul.
Portionati, si serviti-l cald cu sos.
L-am servit cu cartofi suedezi- reteta aici si muffins de couscous-morcov-dovlecel- reteta aici.
Succes garantat !
Pofta Buna !!!!!
1
atentie cand il scoateti fierbinte din sac