Pui la cuptor umplut cu ficat si mar

de Bya Ralu in Pui, 5 Dec 2012 | 5729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1/2 tavita de ficat de pui
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 mar mic
  • putin ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • condimente
  • 1 pahar de prosecco
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor umplut cu ficat si mar:

Puiul se unge bine cu ulei de masline, se adauga condimentele pe ambele parti, facem niste mici incizii unde adaugam felii de usturoi, dupa care se pregateste umplutura.

Ficateii de pui se taie marunt, marul il taiem cubulete, la fel si ardeiul gras, iar ceapa solzisori. Se adauga umplutura in pui. Se adauga in tava termorezistenta putina apa, mar taiat cubulete si paharul de prosecco. Se da la cuptor cca 1 ora (pana se rumeneste bine). Intre timp se mai scoate si cu o lingura se pune zeama formata peste pui.

Se serveste cu garnitura de cartofi si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor umplut cu ficat si mar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor