"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Taiem puiul in bucati potrivite si il condimentam cu amestecul Delikat si cateva boabe de piper Delikat macinate bine, apoi il dam la frigider pentru o ora.
Intr-o tigaie cu putin ulei de masline, prajim bucatile de pui pana se rumenesc usor, apoi le transferam intr-o tava. Adaugam usturoiul felii, 2-3 linguri de ulei de masline si vinul si dam la cuptor pentru cca. 40 de minute sau pana se fragezeste carnea.
Pentru cus-cus calim ceapa, ardelul, usturoiul taiate marunt si morcovul ras impreuna cu putin ulei de masline si ½ de lingurita de condimente pentru pui Delikat. Lasam pe foc atat cat sa se inmoaie legumele.
Intr-un castron punem cele 120 gr de cus-cus peste care turnam apa fierbinte, acoperim si dam deoparte pentru 10 minute. Dupa acest timp adaugam margarina si legumele si amestecam bine.
Cand puiul e gata, il servim alaturi de cus-cus peste care presaram optional coriandru proaspat.