Friptura de pui usturoiata

de RuxyRux in Pui, 24 Ian 2011 | 4305 vizualizari

 

Senzationala...

 

INGREDIENTE

  •  4 felii de pui pentru gratar
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui usturoiata:

Zdrobim usturoiul si-l amestecam cu uleiul si sarea, apoi un praf de piper.

Ungem bine fiecare bucata de pui si lasam sa stea la marinat cat mai mult( daca se poate toata noaptea la frigider e perfect, daca nu cateva ore bune sau in cazuri de urgenta macar o ora.

Punem pe gratar fiecare bucata avand grija sa ungem bine cu sosul cu usturoi( cu tot cu bucatele).

Servim cu ce dorim noi ca si garnitura, eu am servit cu cartofi taranesti...si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui usturoiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi