Sunt câteva ingrediente care dau gust (aparte) preparatului, în sensul că şi noi preparăm, dar nu scoatem acelaşi gust pentru că nu avem vin de orez ori sos hoisin (care e complex, atât ca gust, cât şi ca varietate). Cred că are un gust minunat, mai ales că nu e ingredient din preparat (măcar şi din cele gustate până acum) care să nu-mi placă.
Are dreptate Padre, trebuiesc folosite exact ingredientele respective; daca substituim, va avea alt gust. Din pacate, in provincie nu prea se gasesc minuni din astea. Oricum, pun reteta la favorite si, daca da Al de Sus, poate o pregatesc si eu candva Brava, Adriana
Padre, Simona, si eu am intampinat aceeasi problema cand locuiam in Romania. Abia cand am ajuns in Olanda mi-am permis sa experimentez cu astfel de ingrediente. Eu postez retetele pe care le gatesc in speranta ca le veti reproduce, iar unele ingrediente pot fi inlocuite cu altele, asa cum e cazul vinului de orez. In aceasta reteta, el poate fi inlocuit cu vin alb sec, dar sosul hoisin...