Condiment:
Pane:
Condimentele se amesteca foarte bine intr-un mojar (pistil), pana devin o pasta. Ciocanelele se spala, se sterg de apa si se ung cu o parte din pasta de condimente. Se la sa cateva ore acoperite, la frigider (eu am lasat 12 ore), dupa care se fierb in apa cu praf de sare pana intra furculita in ele (dar nu cad de pe os, le verificam dupa 20 minute de fiert!)
Se scot din apa, se lasa sa se raceasca putin, dupa care se ung din nou cu pasta din condimente.
Fulgii de porumb (am folosit 3/4 din punga de 150 g) se sfarama in mojar, sau intr-o farfurie adanca cu un pic de piper si praf de chilli sau boia iute.
Intr-o farfurie adanca batem ouale (am folosit si albusul care a ramas de la sosul de usturoi KFC) cu praf de sare si restul pastei ce ne-a mai ramas.
Intr-o alta farfurie pregatim 4 linguri de faina.
Ciocanelele se dau prin faina, oua, faina, oua si fulgi de porumb.
Se prajesc in ulei incins, la foc mediu, pana se rumenesc, se scot pe un servetel de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei.
Se servesc cu sos de usturoi.