Pui intreg din supa aromat la cuptor

de Tabita _ in Pui, 19 Mai 2013 | 6664 vizualizari

 

Daca ati facut o supa de pui si vreti sa preparati puiul separat, atunci va sugerez aceasta reteta. Cred ca niciodata nu am gustat o carne de pui atat de gustoasa. Cel putin, pentru mine, a fost demential! Clar, trebuie sa-l faceti si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg din supa
  • 1/2 de supa (eventual si cu legume din supa)
  • 4 catei de usturoi
  • cateva linguri cu ulei de masline
  • seminte de chimen
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui intreg din supa aromat la cuptor:

Usturoiul se curata, se zdrobeste si se amesteca cu uleiul de masline, semintele de chimen, sare si piper.

Puiul se unge cu amestecul aromat pe deasupra si pe sub piele.

Intr-o tava sau intr-un vas termorezistent se pune supa si apoi puiul.

Se da tava la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 30 de minute pana capata o culoare aurie.

Pentru un aspect mai frumos, acoperiti cu o folie de aluminiu in primele 20 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste alaturi de garnituri sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui intreg din supa aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut cu ficat si mar