Pui in sos de gogosari

de mirela0911 in Pui, 24 Sep 2011 | 3489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (pulpe, aripi)
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • 4 lg ulei masline
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de gogosari:

Se curata ceapa si se taie marunt. Gogosarul se curata de seminte si se taie cubulete.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se caleste putin. Se pune si carnea si se intoarce pe toate partile pana se albeste. Se adauga gogosarii, se lasa 3-4 minute apoi se toarna apa (nu trebuie sa treaca peste carne). Se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba la foc iute cu capac. 

Rosia se opareste, se curata de piele apoi se taie cubulete. Cand apa a scazut la jumatate se adauga rosiile. Se mai adauga sare daca este cazul si piper si se lasa sa mai fiarba pana ce carnea este bine facuta. Se serveste alaturi de cartofi piure si asezonata cu patrunjel verde tocat.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

DIANA B 1

03.10.2011, 10:11

Bunuuuuuuuuuuuuuuut

Lau 1

03.10.2011, 10:33

bun

mihaelar63 1

03.10.2011, 10:34

Foarte bun , acum e sezonul gogosarilor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu piept de pui