Pui in aluat de bere

de mihaelar63 in Pui, 23 Ian 2020 | 2192 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
 Pentru ca ne-a placut dovlecelul in aluat de bere , am dorit sa testez cum merge si puiul prajit in  astfel.Am folosit carnea fiarta in supa clara de legume .

 

INGREDIENTE

  • carne de pui de pe Piept+doua pulpe intregi de la pui de tara
  • 3 oua
  • 300 ml bere
  • 10 linguri faina alba
  • oregano uscat
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in aluat de bere:

  1. Se bat ouale spuma si se amesteca cu bere si putina sare .
  2. Adaugati pe rand faina alba si omogenizati .
  3. Alegeti carnea de pui de pe oase .
  4. Nu o maruntiti .Pe cat posibil o lasati fasii .
  5. Se condimenteaza carnea de pui cu sare , piper si oregano uscat maruntit.
  6. Dati puiul prin faina alba , apoi prin aluatul cu bere .
  7. Se prajeste in ulei incins pe ambele parti .
  8. Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces .
  9. Serviti puiul in aluat de bere alaturi de salata sau muraturile preferate .
  10. Daca doriti sa fie fel principal , puneti si o garnitura .
  11. Noi am servit puiulin bere cu castraveti murati ca si gustare .

                           Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Nuggets de pui