Pui imbracat in unt cu cartofi la cuptor

de Adrian2016 in Pui, 22 Ian 2016 | 2887 vizualizari

 

Delicios si lipicios.

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • 6 cartofi potriviti
  • 100 gr de unt
  • 100 gr de vin alb
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui imbracat in unt cu cartofi la cuptor:

             Spalam bine puiul  si-l lasam putin sa se scurga. Il saram, piperam si il aseazam intr-un vas de yena. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem rondele potrivite.

             Untul il dam prin razatoarea cu gauri mici si presaram puiul cu el. Adaugam vinul si apa si introducem vasul la cuptor la 200 de grade pe care in prealabil l-am incalzit, pentru 40-50 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru a nu se usca, din cand in cand trebuie sa deschidem cuptorul si sa turnam peste pui cateva linguri din sosul format in tava.

2

In cazul in care cuptorul nu coace uniform, schimbam pozitia tavii sau a puiului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui imbracat in unt cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (23)

deyutzky 1

23.01.2016, 19:33

Bun puiul asta imbracat! Mai ales pe vremea asta )) Bine ai venit!

Alexandra Burz 1

23.01.2016, 21:39

Bun bun..fac si eu curand

Adrian2016 1

24.01.2016, 21:21

Deyu multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu