Pui cu usturoi

de Mitinita in Pui, 31 Aug 2012 | 2887 vizualizari

 

Ma bucura faptul ca au inceput sa apara si la noi amestecurile de condimente de calitate. Cel incercat aici contine sare putina,dar destul cat sa nu mai trebuiasca sa adaugam.
La 3 pulpe de pui am folosit o lingura de condiment si a fost tare pe placul maruntelelor.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 lingura condiment Friptura cu usturoi Kotanyi
  • 3 cartofi mari
  • 100 gr orez
  • 1 cutie de porumb
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi:

Se pun condimentele peste pulpe si se lasa deoparte o ora,ca sa se patrunda aromele.

Se infierbanta tava,se pune putin ulei si se rumenesc pulpele. Cand s-au rumenit se pune tava la cuptor.

Cartofii se taie in cuburi si se vor adauga in tava,dupa 30 de minute dupa ce am introdus tava la cuptor.

Orezul se fierbe in apa multa ,sarata,se scurge cand s-a fiert si se amesteca impreuna cu porumbul si uleiul de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 600 lei
1299.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

Rocsi 1

31.08.2012, 21:12

Mmmm daca le-a placut celor mici, imi plac si mie

Laly 1

31.08.2012, 21:40

Vai Miti de cand ma gandeam la niste copanele,pana fac eu plec sa mananc in sat pe la vecini

Mitinita 1

31.08.2012, 23:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de usturoi