Pui ca la mama acasa

de azyrra in Pui, 27 Ian 2012 | 4085 vizualizari

 

Nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa imi iasa asa de bun.... merita sa incercati fetelor....

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ciocanele pui
  • 1 plic condiment pentru pui de la Galeo
  • o caciulie de usturoi (medie)
  • 100ml vin alb sec
  • 100ml apa
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui ca la mama acasa:

Se pun condimentele, uleiul, usturoiul pisat, vinul si apa peste ciocanelele de pui, se amesteca si se lasa intr-un vas acoperit cu ceolofan, bagate la frigider pentru 2 ore. Se scot dupa acest timp din frigider si se pun apoi intr-o tava puiul impreuna cu tot amestecul, se acopera cu folie de aluminiu (gauriti folia de aluminiul cu o scobitoare) si il dati la cuptoul preincalzit timp de o ora. Cand timpul s-a scurs scoateti tava, dati folia de aluminiu deoparte si mai lasati in cuptor timp de 15/30 de minute, in functie de cuptorul fiecareia, la foc mic, timp in care aveti timp sa faceti o mamaliguta "ca la mama acasa". Cand e gata puiul de tot si s-a rumenit putin scoateti tava, si serviti puiul cu mamaliguta calda si castraveti murati. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mena29 1

25.06.2012, 20:46

La multi ani!

gaby_duceag 1

25.06.2012, 23:24

La multi ani!

Bucataras 1

06.08.2012, 22:55

immm, cred ca-i delicios

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de usturoi