Pui ca la mama acasa

de azyrra in Pui, 27 Ian 2012 | 4270 vizualizari

 

Nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa imi iasa asa de bun.... merita sa incercati fetelor....

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ciocanele pui
  • 1 plic condiment pentru pui de la Galeo
  • o caciulie de usturoi (medie)
  • 100ml vin alb sec
  • 100ml apa
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui ca la mama acasa:

Se pun condimentele, uleiul, usturoiul pisat, vinul si apa peste ciocanelele de pui, se amesteca si se lasa intr-un vas acoperit cu ceolofan, bagate la frigider pentru 2 ore. Se scot dupa acest timp din frigider si se pun apoi intr-o tava puiul impreuna cu tot amestecul, se acopera cu folie de aluminiu (gauriti folia de aluminiul cu o scobitoare) si il dati la cuptoul preincalzit timp de o ora. Cand timpul s-a scurs scoateti tava, dati folia de aluminiu deoparte si mai lasati in cuptor timp de 15/30 de minute, in functie de cuptorul fiecareia, la foc mic, timp in care aveti timp sa faceti o mamaliguta "ca la mama acasa". Cand e gata puiul de tot si s-a rumenit putin scoateti tava, si serviti puiul cu mamaliguta calda si castraveti murati. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de usturoi