Ciupercile se lasa la hidratat in apa rece o ora, iar mai apoi eu le-am pus in apa fierbinte si le-am lasat sa dea intr-un clocot. Le-am strecurat si le-am lasat deoparte. Legumele se spala si se taie dupa preferinta. Pieptul de pui taiat in fasiute se pune la prajit in wok, la foc iute, cateva minute si peste el se presara condimente chinezesti (exact asa se numesc, condimente China). Se scoate intr-un vas si se adauga putin sos soia si sos curry (eu am folosit sosul curry de la Lidl.)
In wok se mai adauga putin ulei daca e cazul si se pun prazul si usturoiul verde .Se lasa cam un minut, amestecand intruna, se presara din nou putin din condimentele chinezesti si mai apoi se adauga urechile de lemn (ciupercile Mun). Se toarna sos curry si se amesteca in continuare, totul facandu-se la foc iute.Dupa cateva minute urmeaza ardeiul, morcovul si pieptul de pui.
Cand credem ca preparatul e suficient patruns (legumele trebuie sa ramana crocante totusi) , dizolvam faina in putina apa calda si sos de soia si turnam in wok amestecand pana cand vedem ca s-a format liantul acela delicios, sub forma de sos:)
Se adauga sare, daca se constata ca sosul de soia nu a sarat suficient preparatul.
Pofta buna!:)