nu stiu cat de mult seamana cu un preparat chinezesc, dar e una din primele mele incercari in acest sens, asa ca sper sa nu primesc prea multe critici: ) )...oricum e o varianta satioasa pentru o cina ceva mai consistenta...
1. Punem la inmuiat taiteii 3-4 min, in apa calduta, 10-15 min in apa rece, apoi ii scurgem de apa.
2. Taiem pieptul de pui ( spalat si curatat in prealabil) in bucatele mici, apoi ceapa o facem solzisori, varza fideluta si dam si morcovul pe razatoare.
3. Incingem uleiul in wok si inabusim carnea vreme de 3-4 min ( cat sa isi schimbe culoarea), apoi adaugam legumele si le calim la foc puternic pana ce se patrund, fara insa a le inmuia. Apoi punem si sosul de soia dupa gust si taiteii scursi de apa si mai amestecam vreo cateva minute.
4. Peste tot acest amestec adaugam 2 oua batute si mai amestecam inca o data! Delicios...( nu stiu cat de mult seamana cu un preparat chinezesc, dar e una din primele mele incercari in acest sens, asa ca sper sa nu primesc prea multe critici: ) )...oricum e o varianta satioasa pentru o cina ceva mai consistenta...
1
1. Sosul de soia este sarat, ca atare nu vom pune sare in acest preparat.
2
2. Putem alege si o varianta picanta, adaugam 1 ardei iute , taiat pe lung in fasii subtire si 1 lingura sos chili.
3
3. Nu vom scurge taiteii de apa decat in momentul in care ii punem in tigaie ( daca stau fara apa se intaresc si nu mai sunt buni de nimic).