Pui cu sunca si mozzarella

de madi_marin in Pui, 6 Mai 2018 | 5941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi piept de pui
  • 4 felii de mozzarella
  • 8 felii subţiri de mezel (şuncă, pastramă)
  • 1 dovlecel
  • 4 fire de usturoi verde (doar partea albă)
  • roşii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • parmezan ras pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sunca si mozzarella:

Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.

 Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.

 Se pune carnea la fript în tigaia grill, pentru 2 minute pe fiecare parte.

 Se scoate pe o farfurie, apoi se umplu tăieturile cu felii de mezel şi mozzarella.

 Un vas mic de cuptor se tapetează cu hârtie de copt.

 Se pun bucăţile de carne, apoi de jur împrejur, se pun legumele unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.

 Se dă vasul la cuptor la foc iute, pentru 20 de minute.

 Se serveşte cu parmezan ras deasupra.

 Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu usturoi verde