Pui cu sos de smantana si mamaliguta

de Sidy in Pui, 24 Feb 2011 | 4808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne pui( pulpe dezosate sau piept)
  • 1 ceapa
  • 2 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • 2-300 ml smantana
  • faina de malai
  • 1 lingura mustar
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana si mamaliguta:

Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.

Se scoate carnea rumenita pe o hartie absorbanta iar in uleiul ramas adaugam ceapa taiata marunt , o calim pina devine sticloasa.
Galbenusurile le amestecam cu mustarul, zeama de lamaie si smantana. Rasturnam compozitia peste ceapa si adaugam carnea prajita si o canita cu apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pina scade sosul.

Cand este gata, presaram patrunjel verde tocat si servim cu mamaliguta. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti