Pui cu sos de muștar by Miha

de Satisfyyourcravings in Pui, 3 Apr 2013 | 2777 vizualizari

 

Mi-a placut mult ideea Mihaelei de pulpe de pui cu cartofi și sos de muștar și am adaptat-o pentru familia mea în sensul că am folosit piept de pui și am renunțat la cartofi. Rezultatul a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os tăiat longitudinal în 2
  • sare/piper
  • 2 linguri muștar Dijon
  • 1/3 căpățână de usturoi curățat
  • 1 linguriță cimbru uscat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • câteva buchețele de broccoli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de muștar by Miha:

Într-un mojar se amestecă usturoiul cu sare. Se adaugă uleiul puțin câte puțin până la încorporare completă, amestecând continuu. Se amestecă apoi cu muștarul și cimbru. 

Se acoperă pieptul de pui cu mixul de usturoi obținut anterior, se așează într-o tavă și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pe raftul superior pentru 7 minute. Se întoarce și se mai lasă încă 7 minute. Se acoperă cu folie din aluminiu și se lasă să se odihnească 5 minute. 

Broccoli se gătește la aburi pentru 7 minute. Se acoperă cu sare și piper. 

Se consumă puiul împreună cu broccoli.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de muștar by Miha" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel