Pui cu sos de capere si mustar By Gaby_d

de Micutza Luana in Pui, 27 Apr 2014 | 4888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • o ceapa usata
  • 2 cepe verzi
  • 200 ml supa de pui
  • 200 ml smantana
  • o lg mustar
  • o lg capere
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • o lg sos de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de capere si mustar By Gaby_d:

Carnea se fierbe cu putina sare, se spumeaza si se strecoara zeama.

Intr-o cratita se pune putin ulei la incins dupa care adaugam carnea stropita cu sos de soia si le rumenim .

Adaugam ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca un minut si stingem cu zeama de la carne . Se lasa la fiert pana se imoaie ceapa.

Intr-un bol amestecam smantana cu mustarul si putin cate putin sosul fierbinte .

Omogenizam si turnam peste carne , adaugand si capere si zeama de lamaie.

Potrivim gustul cu sare si piper.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de capere si mustar By Gaby_d" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor