Pui cu sos de capere si mustar

de - Andreea - in Pui, 2 Oct 2014 | 4185 vizualizari

 

Stiti retetele acelea care sunt atit de bune incat atunci cand termini de mancat mai vrei o portie ? Asa este cu reteta aceasta .DELICIOASA .
Reteta am gasit-o la Gabitza ( Gaby_d) si a fost pe placul intregii familii.
Merita incercata !

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe pui superioare
  • 1\2 ceapa uscata alba
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 ml apa
  • 1\2 cub knorr
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de capere si mustar:

Carnea o spalam si o punem la fiert in apa rece cu sare. Cand carnea a fiert, scurgem apa,indepartam pielita si punem carnea deoparte . ( daca va place puteti pastra si pielita pulpelor ) .

Punem ulei la incins intr-o tigaie antiaderenta la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins,punem bucatile de carne ,le stropim cu sosul de soia si le lasam la calit pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti . 

Adaugam apoi ceapa spalata si tocata marunt si lasam la calit cateva minute . 

Separat amestecam apa cu , cubul knorr ( daca aveti supa de pui e si mai bine ! ) si adaugam in tigaia cu carne . 

Dam focul la mic spre mediu si lasam la fiert circa 20 minute .Potrivim de sare si piper . 

Separat amestecam smantana cu mustarul . Punem din sosul din tigaie,amestecam , apoi turnam sosul de smantana in tigaia cu carne.

Punem si caperele ,amestecam bine si lasam pe foc inca 5-10 minute. 

Inchidem focul,punem in farfurii si servim ! 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de capere si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de mustar si garnitura de orez