Puiul cu smantana este un fel de mancare iubit de toti, datorita texturii sale cremoase si gustului bogat. Aceasta reteta este ideala pentru o cina rapida si delicioasa, fiind simplu de preparat si plina de savoare. Urmeaza pasii nostri si bucura-te de un preparat care va incanta intreaga familie!
Iata cum se prepara Pui cu smantana - Reteta pentru o mancare delicioasa
Carnea de pui spalata si portionata o punem la fiert in apa cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza. Cu 10 minute inainte de preparare, scoatem carnea si o lasam sa se scuga bine. O punem intr-o tigaie cu putin ulei si o prajim pana se rumeneste frumos.
Ceapa se taie marunt si se caleste separat, în ulei. Cand se inmoaie putin adaugam faina si amestecam bine.Lasam un minut doua si adaugam smantana. Amestecam, lasam sa dea cateva clocote si diluam cu supa in care a fiert puiul. Adaugam bucatile de carne si lasam sa fiarba cu totul cam 10 minute. Daca mai este nevoie, mai adaugam supa pana obtinem consistenta dorita. Condimentam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!
Incearca si reteta de Chiftelute in sos de rosii, o mancare foarte gustoasa pe care o poti servi cu Castraveti in otet.
Iti recomandam si reteta de Pui cu ciuperci si sos de smantana, o mancare buna de te lingi pe degete.