Pui cu smantana

de Georgiana78 in Pui, 15 Mai 2012 | 5123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 1 lingura ulei
  • 200 gr smantana
  • 1/2 lingurita faina
  • 1 galbenus de ou
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

- spalam si taiem pieptul de pui , il taiem bucati potrivit de mari pe care le dam cu sare si piper si le punem la rumenit in ulei iar dupa ce s-au rumenit pe toate partile adaugam apa cat sa le acopere si lasam sa se inabuseasca vreo 10-15 min la foc mic

- cand carnea este fiarta turnam smantana amestecata cu faina si galbenusul crud si amestecam bine lasand sa mai dea cateva clocote si dupa aceea presaram patrunjelui tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Georgiana78 1

16.05.2012, 19:54

Simona si mie imi place fff mult! Multumesc!

Georgiana78 1

16.05.2012, 19:55

Mena, Angy, Rocsi, ma bucur ca va este pe plac! Pupici!

Georgiana78 1

16.05.2012, 19:56

jolygina, te servesc cu muuuulta placere...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si ciuperci