Pui la punga magica

de izulika in Pui, 27 Oct 2010 | 19861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Punga Maggi
  • 1 pui, fara spate
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga magica:

Puiul se proportioneaza si se spala cu apa rece,se lasa bucatile de carne sa se scurga de apa apoi se desface punga maggi si se pun bucatile de carne in punga peste carne se pun condimentele si se amesteca bine cu mana.Se leaga la gura apoi se  pune punga intr-o tava si se inteapa de cateva ori cu scobitoarea.Se da la cuptor aproximativ 1 ora, (depinde de cuptor) apoi se scoate, se desface punga cu grija si se serveste alaturi de cartofi natur,sau prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga magica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon