Se taie carnea cubulete si se caleste in ulei. Cand e rumenita, se adauga sare si piper Pregatim inte timp legumele. Ghimbirul il curatam si-l dam pe razatoarea mica. Ardeiul gras il taiem julienne. Curatam mango si il taiem patratele. Morcovul il vom da prin razatoare la momentul potrivit. Pentru ca nu am disponibil decat un wok, am scos carnea si am pus-o deoparte. Tocam ceapa marunt si o punem la calit, la foc iute 30 secunde. Apoi usturoiul maruntit si ghimbirul ras si mai lasam 1 minut tot la foc iute. Adaugam morcovul ras, ardeiul si mango, amestecand continuu. Totul se va face la foc iute. Condimentam cu 7 piperuri, soya si mai lasam inca un minut, sa se patrunda aromele.
Orezul il fierbem separat si-l adaugam la sfarsit impreuna cu carnea si patrunjelul tocat.Orezul se poate servi si separat, insa mie imi place sa-l amestec cu totul.
1
cine doreste, poate servi orezul separat, fara a-l amesteca in legume.