Pui cu mango

de Ela68 in Pui, 24 Ian 2013 | 3993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate si curatate de piele ( au avut 450 gr )
  • ulei pentru calit
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • ghimbir cat o nuca
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 mango mare
  • 1 morcov mic
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri orez basmati
  • condiment 7 piperuri sau piper negru, sare
  • sos de soya
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mango:

Se taie carnea cubulete si se caleste in ulei. Cand e rumenita, se adauga sare si piper Pregatim inte timp legumele. Ghimbirul il curatam si-l dam pe razatoarea mica. Ardeiul gras il taiem julienne. Curatam mango si il taiem patratele. Morcovul il vom da prin razatoare la momentul potrivit. Pentru ca nu am disponibil decat un wok, am scos carnea si am pus-o deoparte. Tocam ceapa marunt si o punem la calit, la foc iute 30 secunde. Apoi usturoiul maruntit si ghimbirul ras si mai lasam 1 minut tot la foc iute. Adaugam morcovul ras, ardeiul si mango, amestecand continuu. Totul se va face la foc iute. Condimentam cu 7 piperuri, soya si mai lasam inca un minut, sa se patrunda aromele.

Orezul il fierbem separat si-l adaugam la sfarsit impreuna cu carnea si patrunjelul tocat.Orezul se poate servi si separat, insa mie imi place sa-l amestec cu totul.

TIPS-URI

1

cine doreste, poate servi orezul separat, fara a-l amesteca in legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mango" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu mango