Pentru iubitorii de mancare chinezeasca , o mancare deosebit de gustoasa si usor de facut.
. Pieptul de pui se taie in fasii mici si il marinam cu sare, piper, concentrat praf knorr ,praf de usturoi, sos de soia si putin ulei de masline. acoperim vasul si il dam la frigider cateva ore inainte de a-l gati.
- Intr-o tigaie punem ulei de masline si adaugam carnea de pui , amestecand. Cand este aproape de tot rumenit adaugam treptat din supa de pui. Lasam pana scade puitn, Dam deopparte.
- Intr-o tigaie wok sau una cu peretii inalti punem iar ulei de masline si punem legumele congelate. Saltam din cand in cand si lasma sa se inmoaie cca 10 minute, miscand merue tigaia.
- Intre timp punem apa la fiert si cand da in clocot adaugam ciupercile deshidratate. Lasma sa fiarba la foc mic cca 10-15 minute. Strecuram si dam prin jet de apa rece. Le aduagam la legumele din tigaie.
- Pentru taitei punem apa la fiert si cand da in clocot turnam taiteii si acpoerim vasul. stingem si lasam asa cca 4-5 minute. Apoi le scoatem intr-un vas.
- Peste legumele din tigaie adaugam puiul cu sosul lasat si amestecam usor,adaugand sos de soia si chilli daca e nevoie, apoi turnam totul peste taitei.
Pofta mare!! (Nu uitati betisoarele ..daca va place sa mancati cu ele)