Pui cu legume la punga

de Bucataras Diana in Pui, 6 Mar 2017 | 7184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 fire de praz
  • 5 morcovi
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la punga:

Curatam legumele si le taiem rondele mai mari. Usturoiul il lasam intreg. Spalam si puiul, il frecam cu sare, il piperam, presaram busuioc si rozmarin pe toate partile, inclusiv inauntrul puiului. Introducem legumele in folia speciala pentru cuptor si asezam puiul pe patul de legume. Adaugam si vinul. Rasucim folia la capete si o legam strans cu clipsurile de prindere, din dotarea pachetului cu folie. Dam la cuptor pentru circa o ora, o ora si 10 minute. Pe la jumatatea timpului,scoatem tava din cuptor si intepam punga, cu un bat pentru frigaruie, din loc in loc. Cam cu 10 minute inainte sa fie gata, taiem punga si lasam puiul sa se rumeneasca un pic.

Servim cu o salata verde cu lamaie, sau orice alta salata dorim.

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Praz chinezesc