Crispy

de danadanutza23 in Pui, 20 Iun 2016 | 2994 vizualizari

 

Aceasta reteta de crispy este preferata sotului meu. De cand fac aceste crispy nu mai facem vizite la KFC.

 

INGREDIENTE

1 kg aripi de pui

1 plic de fulgi de cartofi

150 g faina

1 lingurita de fulgi de ceapa

1 lingurita de oregano

1 lingurita boia

1 lingurita maghiran

1 lingurita busuioc

1 lingurita usturoi granulat

chilli si piper dupa guist

5 oua

500 ml ulei pentru prajit

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy:

Aripioarele se spala si se pun la fiert in apa cu sare pana fierb. Amestecam fulgii de cartofi cu faina de ceapa, oregano, boia, maghiran, bucuioc, sare, piper si chilli. Separat batem ouale cu un praf de sare. Cand aripioarele au fier le scurgem de apa si le lasam sa se raceasca putin (atat cat sa le putem tin in mana) apoi le dam prin amestecul de faina cu condimente, apoi prin ou, iarasi prin faina si le punem in uleiul foarte bine incins. Cand capata o culoare aurie le scoatem pe un servetel. Se pot servi cu cartofi prajiti, cu ketcjup sau maioneza. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe crocante la cuptor