Pui cu crema de telina

de vero_closca in Pui, 18 Oct 2010 | 4768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg telina
  • 2-3 mere mai acrisoare
  • 1 ceapa
  • 1 lamaie
  • 3-4 linguri ulei de masline cu aroma de usturoi
  • sare
  • piper
  • chilli
  • 1 ardei iute
  • 1 l supa de pui sau de legume
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu crema de telina:

carnea si legumele se spala,se usuca si se curata.carnea se presara cu sare ,piper ,cimbru si chilli si se rumeneste in putin ulei pana capata o culoare rumena.telina si merele se taie cubulete mai mici si se stropesc cu sucul de la lamaie.ceapa se toaca marunt.

separat se pune ceapa sa se caleasca in uleiul de masline si cand devine sticloasa se adauga merele si telina.se calesc impreuna cam 5 minute apoi se adauga supa fierbinte si se tin pe foc pana se inmoaie bine telina si merele.

se paseaza cu blenderul si se potriveste gustul cu sare si piper,se adauga patrunjelul tocat fin.se serveste alaturi de pui si cu gogosar in otet sau ardei copti.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu crema de telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu pui