Încă o reţetă din categoria Multicooker şi inspirată din revista GoodFood.Combinaţie delicioasă de pui cu ciuperci , smântână şi bacon şi inedită datorită asocierii cu dulcea mazăre! De încercat!
În cuva aparatului se pune ulei. Se asezonează bucăţile de carne cu sare şi piper, apoi se pudrează cu făină şi se vor pune la prăjit în uleiul încins, setând funcţia FRY. Când s-au rumenit frumos, se scot pe o farfurie, iar în uleiul rămas se călesc ceapa şi baconul tocate mărunt.
Se adaugă apoi bucăţile de pui, după care se pune o cană de apă şi se setează funcţia BOIL. Se acoperă şi se lasă să fiarbă cam 20 de minute, după care se adaugă ciupercile tăiate mai mare, mazărea şi smântâna. Se potriveşte gustul cu sare şi piper (având în vedere că baconul e deja sărat!) şi se mai lasă totul să fiarbă încă 15 minute.
Se presară mărar proaspăt tocat şi se păstrează la cald până la servire.
Poftă bună!