Pui cu ciuperci şi ananas în sos dulce-acrişor

de Dana_Retetegg in Pui, 19 Feb 2011 | 6773 vizualizari

 

Este o reteta foarte rapida si extrem de buuuna. Yummmi!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr piept de pui,
  • 150 gr ananas din conserva,
  • 1 ardei rosu,
  • 2 cepe,
  • 2 - 3 linguri de rosii cuburi in sos,
  • 3-4 ciuperci,
  • oregano,
  • busuioc,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite de otet de vin,
  • 2 linguri dressing vinaigrette
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci şi ananas în sos dulce-acrişor:

Am taiat puiul bucati si l-am pus la calit. Am adaugat ceapa taiata julien si ardeiul.

Am lasat aproximativ 7 minute sa se caleasca dupa care am adaugat ciupercile, apoi ananasul.

Am adaugat si rosiile, oregano, busuioc, sare si piper.

La final am turnat sosul vineaigrette amestecat cu 2 lingurite de otet de vin peste pui si am mai lasat 5 minute pe foc.

Am servit langa puiul dulce-acrisor un vin alb.

Delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci şi ananas în sos dulce-acrişor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Broccoli cu parmezan si pui pe grill