Pui cu cartofi si sos bechamel

de ralu_ca in Pui, 12 Ian 2014 | 28880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 10 cartofi
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • sos bechamel:
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 600 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 200 g smantana
  • nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi si sos bechamel:

Cartofii se curata de coaja si se taie felii pe lungime si rosia la fel. Piepul de pui se taie fasii inguste si il condimentam cu sare si piper si boia. Pregatim vas termoizolant pe care il ungem cu unt, asezam fasiile de pui, apoi cartofii asezati precum tigla, apoi rosiile. T

otul se condimenteaza cu sare si piper si pe deasupra se toarna sosul bechamel, astfel incat sa se acopere totul. Sosul bechamel se prepara astfel: Topim untul, adaugam faina si amestecam continuu, apoi laptele rece putin cate putin si amestecam pana se ingroasa. Se adauga cascavalul ras si smantana. Condimentam dupa bunul gust cu sare, piper si nucsoara. 

Dupa ce am acoperit vasul cu sosul se introduce la cuptor la foc mediu pana se rumeneste bine. Cald este o bunatate ! 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Coin Vert