Am văzut azi o rețetă asemănătoare la Rocsi și mi-a făcut cu ochiul, așa încât am preluat ideea, dar am schimbat nițel rețeta. Eu am fiert pulpele și cartofii parțial și apoi i-am pus la cuptor. A ieșit un preparat delicios și îi mulțumesc lui Rocsi pentru idee și o pup :-*
Se spală bucățile de carne de pui și se pun la fiert în apă cu sare, pentru 20 de minute.
Se curăță cartofii, se spală, se taie în două și se pun la fiert pentru 10 minute.
Se taie ardeiul felii.
Se scurge apa și se presară boia de ardei dulce peste pulpe.
Se scurg și cartofii și se adaugă puțin ulei de măsline peste ei, apoi se toarnă sosul de roșii și busuiocul și se tăvălesc prin sos.
Se pun pulpele și cartofii în tava unsă cu ulei, se adaugă feliile de ardei gras și usturoiul (tăiat felii) și se introduce tava în cuptorul preîncălzit pentru 30-35 de minute.
Când este gata, se presară pătrunjelul tocat și se servește.