Pui cu capere

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 4097 vizualizari

 

Recipe by Aliza.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingurita capere
  • 1 conserva mica de rosii
  • 1 dl vin alb
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • supa de legume
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu capere:

-Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam.
-Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim.
-Adaugam vinul, supa si caperele. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic.
-Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam rosiile cubulete, oregano si condimentam.
-Le lasam impreuna inca 10 minute.
A iesit delicios! Am servit alaturi de cartofi prajiti cu ou si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu capere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

06.10.2010, 00:29

meosiris 1

06.10.2010, 11:18

In salata de ton nu am mancat niciodata capere. De fapt in reteta asta am mancat prima si ultima data capere. Oricum, reteta e delicioasa!

elena1988 1

24.02.2011, 09:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg aromat cu cartofi la cuptor