Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 24 Iun 2010 | 4985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui
  • -8 fasii de bacon(sau sunculita taraneasca)
  • -700 g cartofi noi mici
  • -condimente pentru cartofi
  • -100 g smantana
  • -marar-2 fire ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar:

Pieptul de pui se taie fasii si se ruleaza impreuna cu baconul.Se fixeaza cu o scobitoare si se aseaza intr-o tava cu putin ulei.

Cartofii se curata,se spala si se fierb intregi cu un praf de sare pana intra furculita in ei.Se pun in tava si se condimenteaza totul.

In tava se adauga 1 cana cu apa si se da la cuptor pana este gata carnea.

Smantana se amesteca cu mararul tocat marunt si ceapa si se serveste alaturi de cartofi si pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bacon, cartofi noi si sos de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

25.06.2010, 12:12

o portie virtuala si pentru mine

nadina73 1

26.06.2010, 17:41

super bine arata cum de am sarit reteta 5 furcu

adry88 1

07.07.2011, 17:23

foarte bun imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel elvetian