Pui colonial

de anomisana in Pui, 27 Noi 2013 | 3420 vizualizari

 

Saptamana asta sunt acasa in concediu medical, cu restrictie la vorbit si trebuie sa-mi umplu timpul cu ceva. Asa ca m-am gandit sa-mi rasfat iubitul cu mancaruri diverse. Va aduc si voua aceasta reteta deosebit de simpla, la care tot secretul sta in sos.

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui dezosat, taiat felii
  • 200 g orez de preferat salbatic (eu am avut normal)
  • 70 0ml supa de pui
  • 250 ml smantana lichida de gatit
  • 1 lingurita curry
  • 50 ml lapte de cocos
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui colonial:

Carnea spalata si feliata se frige pe gratar.

Orezul spalat se pune la fiert in supa de pui. Dupa ce este fiert se condimenteaza cu sare si piper.

Pentru sos se incalzeste intr-o craticioara smantana lichida, pana da in fiert. Se adauga praful de curry si laptele de cocos. Se fierbe pana scade la jumatate sau capata consistenta dorita iar la final se asezoneaza cu sare si piper.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui colonial" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos curry