Pui colonial

de anomisana in Pui, 27 Noi 2013 | 3666 vizualizari

 

Saptamana asta sunt acasa in concediu medical, cu restrictie la vorbit si trebuie sa-mi umplu timpul cu ceva. Asa ca m-am gandit sa-mi rasfat iubitul cu mancaruri diverse. Va aduc si voua aceasta reteta deosebit de simpla, la care tot secretul sta in sos.

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui dezosat, taiat felii
  • 200 g orez de preferat salbatic (eu am avut normal)
  • 70 0ml supa de pui
  • 250 ml smantana lichida de gatit
  • 1 lingurita curry
  • 50 ml lapte de cocos
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui colonial:

Carnea spalata si feliata se frige pe gratar.

Orezul spalat se pune la fiert in supa de pui. Dupa ce este fiert se condimenteaza cu sare si piper.

Pentru sos se incalzeste intr-o craticioara smantana lichida, pana da in fiert. Se adauga praful de curry si laptele de cocos. Se fierbe pana scade la jumatate sau capata consistenta dorita iar la final se asezoneaza cu sare si piper.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui colonial" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos curry