Profiterol

de Julie in Dulciuri, 19 Mai 2010 | 8035 vizualizari

 

Atunci cand am facut ecler , din acelasi aluat am mai facut si niste mici gogosele pe care le-am pastrat la frigider, cu gandul ca o sa fac profiterol. Am cumparat si inghetata asa ca nimic nu ma mai opreste ...

 

INGREDIENTE

  • gogosele de ecler
  • budinca de ciocolata
  • inghetata
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Profiterol:

Din aluat oparit  formam cu posul mici gramajoare rotunde pe care le coacem 15 minute la foc iute si inca 5 la foc normal.Le lasam apoi sa se raceasca si le putem pastram la frigider pentru cand avem nevoie.

Cu ajutorul unui pos ,umplem gogoselele cu budinca de ciocolata ,preparata conform instructiunilor de pe plic.

Montam profiterolul:

Asezam in cupe mai intai inghetata apoi 2-3 gogosele umplute, apoi inca putina inghetata si la sfarsit decoram cu frisca. In functie de ziua in care am pregatit profiterolul eu am mai folosit  capsuni si toping de visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Profiterol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata Semifreddo