Pune la fiert, la foc mic, apa impreuna cu untul si zaharul pudra.
Lasa pana se topeste untul.
Adauga faina si sarea, dintr-o singura miscare.
Amesteca energic, cu un tel, pana obtii un amestec omogen.
Lasa-l sa se raceasca.
Bate ouale cu o furculita.
In aluatul caldut adauga jumatate din cantitatea de ou batut, amesteca energic cu telul si omogenizeaza, apoi adauga restul de ou si procedeaza la fel.
Preincalzeste cuptorul. Aseaza pe treapta de jos o tava in care ai pus o cana cu apa.
Cu ajutorul a doua lingurite ia din compozitia de aluat si aseaza gramajoare pe tava tapetata cu hartie pentru copt.
Introdu tava in cuptor si coace cosuletele la 200 de grade pana se rumenesc frumos (aprox.30 min).
Scoti tava, intepi cu un bat de frigaruie toate cosuletele si introduci tava inapoi in cuptor (focul sa fie oprit).
Lasi la racit.
Pregatesti crema mixand ingredientele timp de un minut la cea mai mica viteza a mixerului, apoi maresti viteza si mixezi pana ajungi la consistenta dorita a cremei.
Tai fiecarui cosulet partea superioara, umpli cu crema apoi pui capacelul taiat la loc.
Procedezi la fel cu toate cosuletele.
Pregatesti glazura prin amestecarea la foc mic a ingredientelor, pana la omogenizare.
Iei cu o lingurita din glazura si pui peste fiecare cosulet umplut.
Dai platoul la rece.
O reteta dulce sponsorizata de myman.ro., magazinul de cadouri pentru barbati.