Praz umplut cu "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 3126 vizualizari

 

Eu sunt o mare amatoare de praz...ca doar nu degeaba am crescut in Oltenia!

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • cateva felii de muschi file
  • 1 cutie "ceva fin"crema de branza cu verdeata
  • cascaval Delaco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praz umplut cu "Ceva fin":

- firul de praz il speli si pastrezi tulpina

- tai tulpina in bucati de cca 5 cm

- desfaci cu grija prazul,formand tuburi

- iei feliile de muschi si le ungi cu crema de branza, adaugi un bastonas de cascaval si apoi le rulezi

- introduci cu atentie rulourile in tuburile de praz

Daca ti-a placut reteta noastra "Praz umplut cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Scovergi cu smantana si cascaval