Cartofi cu ierburi aromate la cuptor

de mena29 in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2010 | 7045 vizualizari

 

Ador cartofii prajiti insa nefiind sanatos si indicat sa mancam foarte multi si foarte des eu ii mai pregatesc si asa.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti;
  • 2 linguri de ulei;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 1/2 lingurita ierburi aromate;
  • sare si piper dupa gust;
  • putin parmezan si patrunjel verde pentru decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ierburi aromate la cuptor:

Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem felii,ii trecem pe sub jet de apa si ii zvantam.Presaram condimentele si ierburile aromate pe ei,adaugam uleiul si-i punem intr-o tava .Taiem usturoiul felii si-l presaram peste cartofi si dam tava la cuptor pentru cca.30 min.Cu cinci minute inainte de final presaram parmezanul peste cartofi si mai lasam cinci minute.La final tocam frunzele de patrunjel si servim ca garnitura.

Pofta buna tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ierburi aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu dovlecel si mozzarella