Pranzul in lipie libaneza

de ela in Pizza, 13 Feb 2010 | 9061 vizualizari

 

un pranz luat sub alta forma,o mancare pe care o poti lua la pachet si sa o incalzesti la microunde atunci cand ai nevoie

 

INGREDIENTE

  • 1lipie,
  • 2linguri salata de varza,
  • 3linguri cartofi piure,
  • 1snitel,
  • 1felie ardei gras,
  • maioneza,
  • salata verde cateva foi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranzul in lipie libaneza:

Se incalzeste pireul,apoi carnea.Se taie cubulete snitelul.

Pe o lipie libaneza presaram salata de varza,punem piureul,snitelul maruntit,ardeiul taiat cubulete.Se orneaza cu o lingura de maioneza si cateva frunze mici de salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pranzul in lipie libaneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (4)

ela 1

14.02.2010, 06:25

de acord cu tine,Rivka

ionix 1

14.02.2010, 08:09

eu as manca orice in lipie

ela 1

14.02.2010, 11:11

si eu la fel,Rivka

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu ulei de masline si rozmarin