Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus

de diaconta in Pui, 3 Mar 2013 | 17396 vizualizari

 

O idee bună pentru un prânz delicios.Mie mi se pare o mâncare foarte lejera.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei
  • Usturoi granulat
  • Pudra de ghimbir
  • Rozmarin uscat
  • Ulei
  • 150 g paste cus cus
  • ½ ceapa uscata
  • Un morcov
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus:

Pulpele le-am condimentat si le-am pus într-o tava în care am pus putin ulei si apa(100 ml).

Am pus tava la cuptor cam 30 de minute.

Le-am mai întors din când ca sa se rumeneasca uniform.

Intr-un vas am pus putin ulei si am prajit putin cus cusul.Am pus apoi apa,putina sare si am lasat sa fiarba pâna s-au înmuiat.

Le-am scurs de apa si le-am trecut printr-un jet de apa calda.

Separat am  calit ceapa si morcovul fideluta în putin ulei.Am pus apoi cus cusul.

Am mai lasat 2-3 minute,am amestecat tot timpul si apoi am oprit focul.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]