Pranz de vara

de aziz in Pui, 24 Iul 2011 | 6054 vizualizari

 

Un pranz delicios si sanatos pentru o zi torida de vara,cu minim de stat la bucatarie......

 

INGREDIENTE

  • o cana  mare de grau fiert(300 gr)
  • o cutie de porumb fiert
  • cateva frunze de salata verde
  • ceapa rosie marinata
  • sucul de la o lamaie
  • 2 bucati piept de pui sau fileuri ca pentru snitel
  • o ceapa taiata rondele
  • usturoi 2-3 catei
  • 2 linguri ulei de masline sau de care doriti
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranz de vara:

    Carnita o punem intr-o tigaie de teflon impreuna cu rondele de ceapa pina se rumeneste pe ambele parti ,apoi saram si piperam .

Scoatem carnita si ceapa intr-o caserola cu capac, peste care adaugam bucati de usturoi taiat si lasam acoperit pina in momentul servirii.Tigaia nu va grabiti sa o spalati ca partea buna acum vine :))turnam 2 linguri de ulei peste ,,arsura,, din tigaie si jumatate pahar de apa calda (iar daca nu aveti copii la masa puteti adauga niscai chilli)si amestecam cu o lingura de lemn ,sosul obtinut il turnam in caserola peste carne si ceapa,acoperim din nou.Intr-un bol amestecam porumbul fiert ,graul fiert scurs si racit,frunzele de salata taiate ,rupte cum doriti,putina ceapa rosie marinata in otet,ceapa din caserola cu carne (nu toata)amestecam usor, saram, piperam si in momentul servirii adaugam sosul din caserola cu carne si sucul de lamaie.Ii va da un gust fantastic .Se serveste impreuna cu carnita ca de gratar frageda si aromata.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pranz de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (39)

aziz 1

26.07.2011, 13:14

lilik

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:34

pot veni si eu la tine la pranz?...................

aziz 1

28.07.2011, 12:16

medi, abia astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mâncare de ceapă cu pui în sos de vin