LA MULTI ANI , draga Cristinica ! Multa sanatate si impliniri alaturi de Klaus ....
Cantitatile sunt ptr o tavita de la bucataria de jucarie a fetitelor , nici nu gaseam asa o tava prin casa , dar m-a salvat tava de la cuptorasul electric . Miercuri , cand o voi face ptr Sf Andrei , voi tripla cantitatile . Asadar : se amesteca uleiul (fructoza) cu zaharul bine , bine , se adauga apa minerala , morcovul dat pe ochiurile mici ale razatorii , coaja de lamaie si scortisoara . Se cerne faina cu praful de copt ptr aerare si se incorporeaza compozitiei ; va rezulta un aluat destul de moale , care se va turna intr-o tava unsa cu ulei (na , e post ...) si tapetata cu faina si sa nu uitam si de nucile sfaramate care se vor imprastia pe suprafata aluatului ; se va incredinta cuptorului preincalzit , ptr 30 de minute la 175 de grade . Dupa coacere/racire , se portioneaza si se pudreaza cu zahar farin . Miercuri , ii voi articula si-un sos de cioco ... l-as fi facut si acum , da' n-aveam pe ce-l intinde ( 3 lg de apa , 200 g zahar(20 lg fructoza) , 3 lg cacao neagra si 50 g marga - toate se fierb , pana la ingrosare)