Prajiturica prajiturelelor

de DIANA B in Prajituri, 6 Ian 2011 | 10183 vizualizari

 

Ptr ca stiu ca sunt multi care au diabet ( ca mine ) si le plac dulciurile , m-am hotarat sa adaptez o reteta by Miha si ptr noi .

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 20 linguri fructoza
  • 150 g unt
  • 100 g faina
  • 750 ml lapte
  • 100 g nuca
  • 100 g stafide
  • 6 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturica prajiturelelor:

 Untul de la temperatura camerei se mixeaza cu 20 lg de fructoza ( Clio - se gaseste in orice market ) , pana capata o consistenta cremoasa , la care se adauga ouale pe rand ; se continua mixarea adaugandu-se laptele cate putin , apoi nuca macinata si stafidele hidratate cu apa si un pic de rom , totul desavarsindu-se cu faina in care s-a incorporat f bine cacaoa .

Se obtine o compozitie lichida care se da la cuptorul preincalzit , intr-o tava unsa cu unt , la o temperatura de 170 de grade ptr 40-50 de minute .

Sper sa va placa , ptr ca este delicioasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturica prajiturelelor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

marieta 1

25.07.2011, 00:04

bunaaaaaaaaaaaa!!!!chear daca avem diabet si noi putem manca dulciuri!!!!

DIANA B 1

25.07.2011, 09:38

@Marieta , trebuie sa faem si noi ceva , ca doar n-o sa murim c-avem diabet

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 09:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura-tarta, by Corina33