Atat va spun "delicioasa"!
Blat
Albusurile de bat cu zaharul spuma tare. Cele 3 linguri de zahar si zeama de lamaie se adauga pe rand, mixand incontinuu. La sfarsit spuma trebuie sa fie foarte tare ( sa nu cada din castron daca il intoarceti cu fundul in jos). Faina, nuca de cocos si zaharul vanilat se incorporeza incet, cu o spatula. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 40 min, la 180 grade celsius.
Crema
Galbenusurile cu zaharul pudra si o lingura de lapte se bat la bain-marie pana capata consistenta unei ciulamale. Se lasa la racit. Separat, se freaca untul cu zaharul vanilat pana se omogenizeaza. Apoi, incorporati treptat crema de galbenusuri, amestecand incontinuu. La sfarsit, se incorporeaza nuca de cocos.
Crema astfel facuta se pune peste blatul racit.
Puneti deasupra glazura de ciocolata si presarati cu nuca de cocos.
Pofta buna!
1
Nu folositi o glazura casanta, va fi mai greu sa portionati prajitura frumos.