Pentru crema
Al doilea strat
Pentru sirop
Pentru glazura
Pentru blat
Batem albusurile spuma cu zahar,adaugam un praf de sare, incorporam faina cu praful de copt, amestecand usor, si adaugam cele 3 linguri de nuca de cocos. Omogenizam.Punem compozitia in tava si nivelam.
Dam la cuptor, dupa ce trece testul scobitorii il scoatem din cuptor si-l lasam sa se raceasca.
Pentru crema
Amestecam galbenusurile cu zaharul .
Se da laptele pe foc cu praful de budinca si se adauga si galbenusurile cu zahar.
Se fierbe la foc mic pana se ingroasa crema.
Se lasa la racit.
Apoi se adauga unt.
Pentru sirop
Intr-o craticioara punem zaharul pe foc sa se caramelizeze.
Tragem de pe foc si adaugam apa si se pune din nou pe foc.
Amestecam pana zaharul este topit si siropul e gata.
Trecem biscuitii prin sirop si ii asezam peste stratul de crema.
Daca siropul e mai caldut tineti biscuitii mai putin daca e receputeti sa-i tineti mai mult depinde de cat de insiropata vreti prajitura.
Pentru glazura
Punem ingredientele intr-o craticioara ,amestecam la foc mic pana se topeste toate iese o glazura lipicioasa, pe care o turnam peste stratul de biscuiti si o nivelam uniform.
Se da la rece peste noapte