Este o reteta simpla, dar dupa mine spectaculoasa....
masura = 1 pahar de mustar de 20 cl =120 gr faina
Incalziti cuptorul la 180°C. Ungeti si presarati cu faina tava.
Se amesteca bine ouale intregi cu zaharul pana devin spumoase.
Se adauga alternand laptele si vanilia amestecand in continuare.
Se pune treptat faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine.
Faceti aluatul de mana cu un tel daca aveti timp, la robot se formeaza bule de aer. Impartiti compozitia in 2 parti egale. Puneti cacaoa in prima parte si migdalele macinate in cealalta. Compozitiile trebuie sa aiba o consistenta asemanatoare.
In mijlocul tavii puneti treptat una peste cealalata cate 2 linguri pline din fiecare compozitie.
Continuati pana terminati cele doua aluaturi.
Aluatul se va intinde singur pe masura ce adaugati compozitiile.
Dati la cuptor pentru 25- 30min. Verificati cu o scobitoare daca este coapta.
Pofta buna!!!
1
nu folositi mixerul pentru a evita bulele de aer in aluat