Foile: Mierea de albine o incalzim impreuna cu untura pana face spuma. Separat batem ouale cu zaharul, dupa care adaugam mierea in combinatie cu untura. Le incorporam bine dupa care adaugam uleiul, bicarbonatul si apoi faina. Se va forma un aluat nelipicios pe care il vom imparti in trei parti egale, iar in una din ele vom adauga cele 2 linguri de cacao. Deci vor iesi 2 foi albe si una neagara. Din acest aluat se vor face 3 foi pe care le vom coace pe dosul unei tavi tapetate cu faina.
Crema: Se va pune la fiert 500 de ml lapte, iar separat se va amesteca praful de budinca cu cele 4 linguri de zahar si cu 100 ml lapte. Acest amestec se va adauga peste laptele fiert si se va mixa pana se va ingrosa. Se lasa crema la racit dupa care se va adauga si margarina.
Asamblarea: Pe o tava se va aseza prima foie alba dupa care se va adauga jumatate din crema, apoi se va aseza foaia de cacao, peste care se va adauga cealalata jumatate din crema, iar la final se va aseza a doua foaie alba. Se pudreaza cu zahar pudra si se va da la rece pentru 2 ore timp in care foile se vor inmuia pentru a putea fi portionata.
Usor de preparat dar mai usor de mancat!
1
Se poate decora si cu glazura de ciocolata neagra sau alba.