Prajitura Tavalita In Nuca De Cocos

de Adinacarla in Prajituri, 2 Sep 2010 | 16779 vizualizari

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

03.09.2010, 12:49

se pare ca nu e aprobata reteta mea...nu stiu de ce...multumesc

nadina73 1

06.09.2010, 12:14

nu e aprobata din pacata nu stiu de cedar sant super bune ne plac si nou si cu cocos si cu nuca macinata

Adinacarla 1

06.09.2010, 13:16

multumesc nadina poate au considerat ca sunt prea multe astfel de retete...sau poate nu am multe pozeasta este.

Bucataras 1

06.09.2010, 23:18

glazura se face doar amestecind ingredientele? Adina, da mai multe detalii te rog in modul de preparare. Daca as fi incepator si as vrea sa o fac citind reteta nu m-as descurca

Adinacarla 1

07.09.2010, 09:29

Multumesc Bycataras...am incercat sa modific...dar nu mai imi permite ...

Adinacarla 1

08.09.2010, 00:18

multumesc pentru modificar.

nadina73 1

08.09.2010, 00:40

gata am pus si furcile

Adinacarla 1

08.09.2010, 00:40

multumesc nadina

Rahela Velicu 1

04.10.2021, 18:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parisul in flacari