Prajitura soacrei

de - Andreea - in Prajituri, 26 Iul 2013 | 12570 vizualizari

 

Reteta o am de la TV...Nu stiu soacra cui a facut-o dar tare e buna...Ingrediente putine...economica...Consistenta e intre consistenta checului si consistenta unei creme ...Super buna !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura soacrei:

Punem intr-un bol ouale si zaharul si batem bine.

Adaugam frisca lichida si amestecam in continuare.

Faina o amestecam cu praful de copt si punem la compozitia de oua.

Jumatate din compozitie o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

In cealalta jumatate punem cele 3 linguri cacaosi amestecam bine.

Turnam compozitia de cacao in tava si amestecam usor cele doua compozitii.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 25 minute.

Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura soacrei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

- Andreea - 1

27.07.2013, 00:23

FlaviaD 1

27.07.2013, 17:44

Interesante idei are soacra asta

- Andreea - 1

27.07.2013, 18:44

Flavia ) ... Si cred ca e o soacra buna ca e dulce prajitura si nu acra )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura " Cenusareasa"