'
Foi:
Crema :
Glazura:
Foile: se topeste untul , se amesteca cu laptele , zaharul, zaharul vanilat , coaja rasa de lamaie, galbenusurile. Amoniacul se stinge in otet apoi se adauga la compozitie alaturi de faina. Coca se imparte in 3 , se intind 3 foi pe dosul unei tavi si se coc cateva minute la cuptorul incins la 180 gr,
Crema : se sfarama o foaie din cele3 si se adauga 3 linguri de lapte. Separat se freaca zaharul pudra cu gemul apoi se pun peste cele 3 linguri de cacao. Compozitia apoi se amesteca cu foaia sfaramata.
Se pune o foaie , peste se intinde crema si se acopera cu cealalta foaie.
Glazura: se bat albusurile spuma , se adauga zaharul, apoi se bat cu mixerul pe baie de abur la foc mic. Cand incepe sa se intareasca (nu foarte tare , deoarece apoi nu se mai poate intinde) se adauga zeama de lamaie.
Glazura se intinde repede peste prajitura, si se rade peste ciocolata